Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: H Ένωση Γυναικών Ελλάδας κόβει βασιλόπιτα

Αίγιο: H Ένωση Γυναικών Ελλάδας κόβει βασιλόπιτα

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

 Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε) - Παράρτημα Αιγίου,  πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της για το καλωσόρισμα του νέου έτους,  την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Refrain (καφέ- Restaurant, Βύρωνος και Αράτου 1, Ψηλά Αλώνια, Αίγιο), με ευχές, νέους στόχους και όνειρα. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης , η Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη θα αναφερθεί "στις  διεκδικήσεις και δραστηριότητες της Ε.Γ.Ε. για το περασμένο έτος καθώς και στο σχεδιασμό νέων για μια χρονιά  με  περισσότερη   ισότητα στην πράξη. Η  κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Γιαννοπούλου, μέλος του Πανελλαδικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ε. και Αντιπρόεδρος του τοπικού παραρτήματος, θα παρουσιάσει το Ημερολόγιο έτους 2020 της Ε.Γ.Ε. με θέμα « Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα», που αποτέλεσε και το αντικείμενο συζήτησης στην Πανελλαδική της Συνδιάσκεψη τον περασμένο Οκτώβριο στη Χαλκίδα.

Ένα  ωραίο δώρο, περιμένει την τυχερή ή τον τυχερό που θα βρει το «φλουρί»  ενώ οι υπόλοιπες/οι φίλες/οι  θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους   στη λαχειοφόρο αγορά με όμορφα δώρα από προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας .Η τιμή πρόσκλησης είναι  5 ευρώ  και περιλαμβάνει  βασιλόπιτα, καφέ, τσάι  ή αναψυκτικό, καθώς και γλυκίσματα φτιαγμένα από μέλη της Ε.Γ.Ε.
Το Ημερολόγιο της Ε.Γ.Ε. θα διατίθεται από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής παραρτήματος Αιγίου στην τιμή των 5 ευρώ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις