Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Στην ταράτσα του Δημήτρη

Στην ταράτσα του Δημήτρη
Dranis

Γράφει ο Dranis

Ο άγιος Βασίλης πέρασε χθες αργά το απόγευμα από το Κουκάκι. Σκέφτηκε να ρωτήσει γνωστό πατρινό σκηνοθέτη πως να οργανώσει φέτος καλύτερα την γιορτή στην εκτυφλωτικά στολισμένη  Αθήνα.     

Μόλις που  πρόλαβαν να πατήσουν οι τάρανδοι στην ταράτσα του Δημήτρη και ξάφνου καμιά 30 όργανα της «τάξης» φορτωμένοι με τα όπλα της μάχης  τον καλησπερίζουν μέσα από πυκνούς καπνούς με ληγμένα καπνογόνα!

«Κάτσε κάτω μωρη ξεκ….ρα»  του γκάριζε  ένας στο αυτί καθώς ένας άλλος του έσκιζε την μπλούζα και πλήθος από ρόπαλα σταματούσαν με φόρα στο κορμί του 

«Μα καλά που είμαι;!» ρώτησε τρελαμένος μέσα από την μαύρη κουκούλα που φορούσε στο κεφάλι.

«Στη χώρα των αρίστων»! άκουσε μια φωνή. Ούτε που ξέρει από ποιο αυτί,!

«Τολμώ να σας πω ότι ήδη  κάνατε το πρώτο σας λάθος.  Εγώ δεν υπάρχω είμαι ο Άγιος  Βασίλης!  Ένα πλασματικό ον, μια εφεύρεση, σαν ένα λούτρινο στο «τζάμπο».

Μισόγυμνό και Δεμένο με  χειροπέδες τον κατέβασαν από τη σκάλα. «Προσαγωγή»! του είπαν. ‘Έτσι μάλλον λέγεται αυτό … «4 χρονιά σου την  είχαμε  στημένη  στην ταράτσα του Δημήτρη  , περιμέναμε μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας.  Στόχος μας είναι να  τελειώσουμε  με την παγανιστική διαστρέβλωση της γιορτής των Χριστουγέννων που εκπροσωπείς. Κάναμε αρχή από εσένα. Μετά θα  συλλάβουμε και τα… λούτρινα »! 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις