Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Προσφέρουν αφιλοκερδώς την μελέτη ανακαίνισης του Εργοστασίου Τέχνης, για τον Θάνο Μικρούτσικο

Προσφέρουν αφιλοκερδώς την μελέτη ανακαί...

Ο Πέτρος Συναδινός και οι συνεργάτες του

Την επιθυμία του να συμβάλλει αφιλοκερδώς στην ανακαίνιση του Εργοστασίου Τέχνης, προκειμένου να ονομαστεί σε «Θάνος Μικρούτσικος» εξέφρασε ο γνωστός Πατρινός αρχιτέκτονας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Πέτρος Συναδινός και επρόκειτο να ενημερώσει σχετικά τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, σήμερα το πρωί. Ο κ. Συναδινός και οι συνεργάτες του, που είχαν εκπονήσει τη μελέτη για το Εργοστάσιο Τέχνης, επιθυμούν αφιλοκερδώς να συμβάλλουν στην εκπόνηση της μελέτης ανακαίνισης και σε ό,τι άλλο τους ζητηθεί από τον Δήμο και μπορούν να ανταποκριθούν.

Εκτός από τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί με την Πάτρα και των ωθούν συχνά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες υποστήριξης της περιοχής, ο κ. Συναδινός συνδεόταν με στενή και μακρόχρονη φιλία με τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ήταν από τους ανθρώπους που στάθηκε στο πλευρό του Θάνου από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας το 1985. Και ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο Α Νεκροταφείο Αθηνών προχθές για το τελευταίο αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη. Όλα αυτά τα 34 χρόνια η σχέση τους παρέμεινε στενή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture