Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ποτοποιία ΧΑΧΑΛΗΣ: Γιορτή, μουσική, κεράσματα για δωδέκατη χρονιά!

Ποτοποιία ΧΑΧΑΛΗΣ: Γιορτή, μουσική, κερά...

Την παραμονή των Χριστουγέννων στην Πάτρα

Αληθινή μαρτυρία, Παραμονή Χριστουγέννων, 11:30 π.μ., Καρδιολογική Κλινική Νοσοκομείου Ρίου: «Γιατρέ μου, τι με κρατάς εδώ και έχω να πάω να ακούσω τζαζ!»

Ασυγκράτητοι οι «πιστοί» των ποιοτικών αποσταγμάτων και μουσικών ακουσμάτων, κατέκλυσαν την Αγίου Νικολάου, εκεί όπου χτύπησε η καρδιά της τζαζ! Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ διοργάνωσε για δωδέκατη χρονιά στο πρατήριό της, με μεγάλη επιτυχία, την καθιερωμένη γιορτή της Παραμονής των Χριστουγέννων και οι «Τζαζ Σάτυροι» χάρισαν στο κοινό μία εξαιρετική εμφάνιση με αυθεντική «μαύρη» μουσική.

Φέτος η θερμοκρασία ανέβηκε με ζεστά, χειμωνιάτικα κοκτέιλ από Τεντούρα και Μαυροδάφνη που ετοίμασε για εμάς ο Κυριάκος Τσάβες, αλλά και με το εξαιρετικό φετινό απόσταγμα της ποτοποιίας Χάχαλη: Τσίπουρο Κάστρο υψηλής ποιότητας από εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών, το οποίο δοκιμάσαμε πρώτοι. Φυσικά, δεν έλειπαν τα αγαπημένα προϊόντα της ποτοποιίας από 100% φυσικά εκχυλίσματα και τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Όλα αυτά με τη συνοδεία των μοναδικών JAZZ SATYRS (Αναστασία Βελισσαρίου – φωνή, Δημήτρης Στεφανόπουλος – πιάνο, Βιλέν Καραπετιάν – κοντραμπάσο, Διονύσης Μουζάκης – σαξόφωνο και Γιάννης Σταυρόπουλος – τύμπανα).

"Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Σας ευχόμαστε «Καλές Γιορτές με υπεύθυνη κατανάλωση»!" αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

www.tentoura.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life