Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Φλας στον Παλίσσανδρο, στη χαρούμενη ζούγκλα του Δημήτρη Σταυρόπουλου

Φλας στον Παλίσσανδρο, στη χαρούμενη ζού...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της πραγματικά πρωτότυπης έκθεσης "Jungle Bell"

Αφνιδίασε και γοήτευσε με την πρωτοτυπία της η έκθεση του Δημήτρη Σταυρόπουλου στον "Παλίσσανδρο" της Ερμού, η οποία εγκαινιάστηκε σε φιλικό κλίμα και πολύ όμορφα φωταγημένη το βράδυ της Παρασκευής. Γλυπτά papier mache σε αφαιρετικές φόρμες ζώων με διαφορετικές μονοχρωμίες είχαν "καταλάβει" τους χώρους της αγαπημένης γκαλερί- κορνιζοποιείου, στο δάπεδο ή τους τοίχους. 

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του δημιουργού με τίτλο «Jungle Bell», που αποπνέει Χριστούγεννα και οικολογική συνείδηση μαζί. Θαυμάστε ζωάκια με κίνηση και αφοπλιστικά απέριττα ως τις 6 Ιανουαρίου.

 Ο συμπολίτης καλλιτέχνης έχει κάνει μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήριο της Μίμας Βαγενά και γραμμικού σχεδίου πλάι στον Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, ενώ έχει ασχοληθεί και με την τέχνη του τατουάζ. Επίσης έχει σπουδάσει εφαρμοσμένα μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου. Το φετινό καλοκαίρι καταπιάστηκε με την τεχνική του papier mache δημιουργώντας την δική του "Κιβωτό" με γλυπτά ζώων. Η απλότητα και η μοναδικότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν  τη δουλειά του κεντρίζοντας το ενδιαφέρον.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View