Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπουδαστές μαγειρικής της σχολής ΟΑΕΔ Πάτρας επισκέφθηκαν την Κιβωτό της Αγάπης

Σπουδαστές μαγειρικής της σχολής ΟΑΕΔ Πά...

Πρόσφεραν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί και έπαιξαν με τα παιδιά του ιδρύματος

Όπως είθισται λόγω των γιορτινών ημερών οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές των σχολών ΟΑΕΔ Πάτρας επισκέπτονται διάφορα Ιδρύματα για να δώσουν λίγη χαρά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να τους προσφέρουν ότι μπορούν.

Έτσι και φέτος οι Σχολές του Ο.Α.Ε.Δ. της Πάτρας μετά από παρότρυνση του Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών της Σχολής, έγινε συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, από Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Μόνιμο προσωπικό και αποφασίστηκε να προσφερθούν στο Ίδρυμα Κιβωτός Αγάπης της πόλης της Πάτρας.

 Έτσι την Παρασκευή 20/12/2019 τα δύο τμήματα Μαγειρικής της Σχολής, παρευρέθησαν στους χώρους του Ιδρύματος και πρόσφεραν τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί.

 Στην παράδοση παρευρίσκονταν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής, ο κ. Κακαφώνης Παναγιώτης και η κ. Σαφάκα Εύη, Πρόεδρος και Ταμίας αντίστοιχα του  Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ. Πελοποννήσου και οι Εκπαιδευτικοί του τμήματος, κ. Μανίκα Βασιλική και κ. Τακαβακίδη Όλγα.

Στο ίδρυμα της Κιβωτού της Αγάπης τους υποδέχθηκε το προσωπικό. Όπως λένε οι σπουδαστές που επισκέφθηκαν το ίδρυμα, «μας ενημέρωσαν για το Ίδρυμα, παραδώσαμε τα τρόφιμα, παίξαμε με τα παιδιά του Ιδρύματος  και τους ευχηθήκαμε για τις Ημέρες των Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις