Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεγάλη γιορτή από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ - Δείτε φωτο

Μεγάλη γιορτή από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσώ...

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ πραγματοποίησαν  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου την καθιερωμένη απονομή των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας των επιτυχόντων μαθητών τους στις εξετάσεις Μαΐου και Ιουνίου 2019 Cambridge, Michigan & Language Cert, σε μια αίθουσα κατάμεστη από γονείς και μαθητές στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Astir.

Η κάθε απονομή για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ είναι ξεχωριστή καθώς αναγνωρίζεται ο κόπος και η σκληρή δουλειά των μαθητών τους, ο μόχθος των γονιών αλλά και η συνολική προσπάθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού. Μαθαίνοντας ξένες γλώσσες τα οφέλη είναι πολλά και συμβάλλουν στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε μαθητή αφού αποκτά μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα και δημιουργεί νέους τρόπους σκέψεις.

Οι δεκάδες επιτυχόντες μαθητές κάθε χρόνο αποτελούν απόδειξη της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται. Η άρτια οργάνωση, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, οι ιδανικές για εκπαιδευτήρια κτιριακές υποδομές και το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην απονομή των Πιστοποιητικών παραβρέθηκε ο Κύριος Stephen Taylor, εκπαιδευτικός σύμβουλος του εξεταστικού φορέα Cambridge Assessment English και μίλησε για την αξία και τη χρησιμότητα της εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας. Επίσης, στο τέλος της εκδήλωσης και μετά από κλήρωση ένας από τους μαθητές μας κέρδισε ένα Tablet τελευταίας τεχνολογίας.

Το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ συγχαίρει τους μαθητές του για την επίτευξη των στόχων τους, ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί που για ακόμα μια χρονιά έφεραν τα σχολεία τους στην πρώτη θέση, αγγίζοντας το 100% επιτυχίας στις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, Καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική και παραγωγική Νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά