Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε μοτοσικλέτα με τα παιδιά τους στην χριστουγεννιάτικη κάρτα Ουίλιαμ-Κέιτ

Σε μοτοσικλέτα με τα παιδιά τους στην χρ...

Έκαναν και φέτος τη διαφορά

Μια ξεχωριστή φωτογραφία επέλεξαν και φέτος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον για την χριστουγεννιάτικη κάρτα με την οποία στέλνουν τις ευχές τους ενόψει των Εορτών.

Μπορεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μην έδωσαν επισήμως στη δημοσιότητα την φετινή τους κάρτα, αλλά οι φανς τους κατάφεραν να πάρουν μια πρώτη γεύση χάρη σε έναν ανυπόμονο παραλήπτη.

Μέλος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας δημοσίευσε την Τετάρτη στο Twitter μια φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας και παρόλο που πλέον το μήνυμα έχει διαγραφεί, πολλοί χρήστες πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν, κοινοποιώντας την εικόνα ο ένας μετά τον άλλον.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να κάθεται σε μια μοτοσικλέτα, έχοντας στα πόδια του τον ενός έτους πρίγκιπα Λούι. Η Κέιτ Μίντετον στέκεται όρθια δίπλα του, έχοντας το χέρι της στον ώμο του, ενώ από την άλλη πλευρά κάθονται ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ με την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η φωτογραφία δείχνει επίσης την υπογραφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ πάνω στην κάρτα.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το βασιλικό ζεύγος επέλεξε να ξεφύγει ενδυματολογικά από το αυστηρό ντύσιμο, επιλέγοντας πιο καθημερινά ρούχα και εμφανώς πιο χαλαρές πόζες, από εκείνες που συνηθίζουν στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους.

 

 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight