Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή... σε όλες τις γλώσσες!

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή... σε όλες ...

Από τον Όμιλο Κουτσαντώνη

Χριστούγεννα πλησιάζουν και δε γινόταν να μην πρωταγωνιστήσουν και φέτος οι μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στη σκηνή! Ο Όμιλος Κουτσαντώνη πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του στην όμορφη και ζεστή αίθουσα του Θεάτρου Πάνθεον.  Μετά την επιτυχία της περσινής  χρονιάς, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χωρίστηκε και φέτος σε δύο μέρη για την καλύτερη  εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού παιδιών και γονέων. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πάνθεον και στις δύο εκδηλώσεις καθώς έδωσαν το παρόν πολλοί γονείς και φίλοι για να παρακολουθήσουν την γιορτή και να απολαύσουν τα παιδιά τους. 

 

Μια επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση όπου οι μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν ενεργά και μας έβαλαν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια και χορευτικά σε όλες τις γλώσσες! Από την εκδήλωση  δε θα μπορούσαν να λείψουν οι μαθητές από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες, οι οποίοι απέδωσαν και φέτος ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην νοηματική γλώσσα, συμμετέχοντας μάλιστα και στις δύο επιμέρους γιορτές,

Η Διεύθυνση ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό  του Oμίλου,  που συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή. Δε θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει φυσικά και τους γονείς των μαθητών που υποστηρίζουν και ακολουθούν σε όλες τις εκδηλώσεις και εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Χαρά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά