Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στόλισμα σπιτιού στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

15.000 λαμπάκια, κάνουν την Χριστουγεννιάτικη νύχτα, μέρα

15.000 λαμπάκια και ακόμη φάτνη σε πρόσοψη τριώροφης οικίας στα όρια της Ανω Πόλης της Πάτρας κάνουν την Χριστουγεννιάτικη νύχτα, μέρα. Ο κυριος Χρήστος Μπονέλης και ο κουνιάδος του Ανδρέας Δημόπουλος αποφάσισαν εδώ και περίπου 20 χρόνια να πάρουν την υπόθεση εορταστικός διάκοσμος λόγω Χριστουγέννων, στα χέρια τους. Μετατρέπουν τα σπίτια τους τα οποία βρίσκονται στο ίδιο συγκρότημα, σε μια Χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ολα ξεκίνησαν με έναν μεγάλο φωτοσωλήνα σε σχήμα "Λ" στην λόγική του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο διέτρεχε όλους τους ορόφους. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν πέσει πολλές ιδέες, με τους δύο φίλους να αξιοποιούν τα επαγγέλματα που εξασκούν (ηλεκτρονικός και ξυλουργός) και τις γνώσεις τους, για να δημιουργήσουν κάτι που θα ζωντανεύει τα Χριστούγεννα στην σχεδόν σκοτεινή γειτονιά της οδού Βότσαρη, λίγα μέτρα κάτω από την οδό Γερμανού.

Πεζοί και οχήματα σταματούν, βγάζουν μια φωτογραφία ή απλά κοιτούν την όμορφη εικόνα, που παραπέμπει σε δουλειά επαγγελματιών αν και βρίσκεται σε μια τριώροφη οικία. 

Ο κ. Μπονέλης δήλωσε χαρακτηριστικά στο thebest.gr πως κάθε χρόνο, όταν τελειώνουν τα Χριστούγεννα και όλοι ξεστολίζουν, για εκείνους είναι μια ξεχωριστή στιγμή καθώς όπως κάνει και ο καρναβαλικός οργανισμός, αμέσως ξεκινούν οι ιδέες για τον επόμενο χρόνο και το περισσότερο και καλύτερο που μπορεί να προκύψει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις