Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τόνους από πλαστικά καπάκια συγκέντρωσαν τα Super Market Ανδρικόπουλος, για καλό σκοπό

Τόνους από πλαστικά καπάκια συγκέντρωσαν...

Δωρίζουν αναπηρικά αμαξίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”

Περισσότερους από 4 τόνους πλαστικά καπάκια συγκέντρωσαν τα Super Market Ανδρικόπουλος με την πολύτιμη βοήθεια καταναλωτών και εργαζομένων με στόχο την αγορά και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων.

Η πατρινή αλυσίδα στα πλαίσια της δράσης “Wheels of hope”, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017 και συνεχίζεται επιτυχώς έως και σήμερα, ευαισθητοποίησε κοινό και εργαζόμενους συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες ποσότητες για την απόκτησή τους. Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” έγινε ο πρώτος αποδέκτης της δράσης-δωρεάς με τα μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου να ευχαριστούν στη συνέχεια την επιχείρηση για αυτή της την ενέργεια. Η παράδοση των αναπηρικών αμαξιδίων προγραμματίστηκε και ολοκληρώθηκε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ως ένδειξη στήριξης και συμπαράστασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Χαράλαμπος Ανδρικόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ της επιχείρησης αναφέρει χαρακτηριστικά “Είναι η πρώτη οργανωμένη ενέργεια δωρεάς αναπηρικών αμαξιδίων από τα Super Market Ανδρικόπουλος και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν για την ευαισθησία και την προσπάθειά τους να συμβάλλουν σε μια δράση ουσιαστική που έχει ως πυρήνα της την κοινωνική προσφορά”

Από την πλευρά του ο κ. Χάρης Ανδρικόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της επιχείρησης υποστήριξε πως “η δράση θα συνεχιστεί στα πλαίσια στήριξης ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας και στόχος είναι να επεκτείνουμε τις δωρεές και σε άλλους συλλόγους και φορείς που το έχουν ανάγκη”.

Στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες που απεικονίζουν την όλη προσπάθεια της πατρινής επιχείρησης αποδεικνύοντας πως μία μικρή κίνηση μπορεί να αποδειχτεί τελικά πολύ “μεγάλη”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά