Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Εντ Σίραν αναδείχτηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας

Ο Εντ Σίραν αναδείχτηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας

Το παγκόσμιο χιτ του "Shape of You" που παρέμεινε 14 εβδομάδες στην 1η θέση των charts το 2017, αναδείχτηκε επίσης τραγούδι της δεκαετίας

Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Εντ Σίραν αναδείχτηκε "Επίσημος Κορυφαίος Καλλιτέχνης της Δεκαετίας για το Ηνωμένο Βασίλειο" έπειτα από μια εντυπωσιακή άνοδο στο μουσικό στερέωμα, όπως ανακοίνωσε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 η Εταιρεία των επίσημων τσαρτς.

Η παγκόσμια επιτυχία του με τίτλο "Shape of You", η οποία παρέμεινε 14 εβδομάδες στην πρώτη θέση των charts το 2017, αναδείχτηκε επίσης τραγούδι της δεκαετίας.

Ο 28χρονος Βρετανός καλλιτέχνης από το Χάλιφαξ του Ηνωμένου Βασιλείου, που έχει βραβευτεί με Grammy τέσσερις φορές, τιμήθηκε ακόμη με το "Επίσημο Βραβείο Κατάρριψης Ρεκόρ των Charts" έχοντας τα περισσότερα σινγκλ και άλμπουμ που έφθασαν στη πρώτη θέση και περνώντας τις περισσότερες εβδομάδες-79-στην πρώτη θέση, κατά το διάστημα 2010-2019, πρόσθεσε η Εταιρεία των Επίσημων Τσαρτς, η οποία συντάσσει την εβδομαδιαία λίστα των βρετανικών τσαρτς.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν είναι ο Πολ Μακάρτνεϊ και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

"Ο Εντ κυριαρχεί στ΄αλήθεια εδώ και μια δεκαετία και επάξια λαμβάνει αυτό το εκπληκτικό νέο βραβείο", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της εταιρείας Μάρτιν Τάλμποτ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight