Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Στον Παλίσσανδρο από 13/12 οι πίνακες της Νίας Μπουρίτσα υπέρ της «Πρότασης»

Στον Παλίσσανδρο από 13/12 οι πίνακες τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα ένα εικαστικό κάλεσμα με διάθεση κοινωνικής προσφοράς από τη γνωστή πατρινή του αξέχαστου πολυκαταστήματος Μουστάκης

 Πλήθος κόσμου αναμένεται να ανταποκριθεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της γνωστής συμπολίτισσας Νίας Κάνιστρα- Μπουρίτσα, την ερχόμενη Παρασκευή το βράδυ στις 9 μ.μ στο κορνιζοποιείο και χώρο τέχνης «Παλίσσανδρος» της Ερμού. Η πατρινή εικαστικός, που συνδέεται με την αλλοτινή εμπορική Πάτρα και το πρωτοποριακό και αξεπέραστο πολυκατάστημα Μουστάκης, παρουσιάζει μεγάλη γκάμα πινάκων διαφορετικών δημιουργικών της περιόδων, για να ενισχυθεί από τις πωλήσεις το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Κίνησης «Πρόταση για έναν άλλο τρόπο ζωής».

 

Ενα από τα έργα που θα εκτεθούν

Ενα από τα έργα που θα εκτεθούν

Είναι η δεύτερη έκθεση με διάθεση κοινωνικής προσφοράς της δημιουργού- πρόσφατα είχε παρουσιάσει τη δουλειά της και στο καφέ «Γέφυρες» του ΣΟΨΥ. Τα έργα της θα παραμείνουν στον «Παλίσσανδρο» μια εβδομάδα (13-19/12) και μπορείτε να τα δείτε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Όπως μας είπε, τα εκθέματα είναι ακρυλικά σε μουσαμά και αντικατοπτρίζουν την αγάπη της στο χρώμα. Βασική της έμπνευση είναι η φύση και όσα απλά μας περιβάλλουν. Η κ. Μπουρίτσα ζωγραφίζει από πολύ μικρή, καθώς έκανε μαθήματα από παιδί στην πόλη μας και αργότερα στην Αθήνα και στη Σχολή Καλών Τεχνών του Leeds της Αγγλίας. Παρατηρώντας τις τοπιογραφίες της διακρίνουμε μια υπερρεαλιστική παλέτα που μεταδίδει γαλήνη και τρυφερή ενατένιση.

 

Στιγμιότυπο από την προηγούμενη έκθεσή της

Στιγμιότυπο από την προηγούμενη έκθεσή της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View