Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για όσους είναι αδέσμευτοι και αναζητούν το ταίρι τους. Μη βιάζετε μόνο τις καταστάσεις, κάνοντας γρήγορα βήματα.

Ταύρος

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας. Ακούστε την άποψη τους αλλά ακολουθήστε την καρδιά σας στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Δίδυμοι

Ασχοληθείτε με πράγματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας στον τομέα της τεχνολογίας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα δημιουργήσει μικροπροβλήματα και θα φέρει συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καρκίνος

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Για τους αδέσμευτους μια καινούργια γνωριμία μπορεί να γεννήσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με καλές προοπτικές για μια μελλοντική σχέση. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Λέων

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο της έλλειψης ισορροπίας στην ζωή σας στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεση σας με ανούσιες καταστάσεις.

Παρθένος

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα με ηρεμία και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να οξύνουν τα πνεύματα και να πολώσουν το κλίμα.

Ζυγός

Προσοχή στα οικονομικά σας! Η διαχείριση σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και με τις γιορτές να πλησιάζουν, έχετε την τάση να ξοδεύετε αλόγιστα. Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Σκορπιός

Βγείτε με φίλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Έχετε ανάγκη από μια εκτόνωση που θα σας χαλαρώσει και θα σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σκοτούρες.

Τοξότης

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στη λεπτομέρεια αλλά δείτε και τη θέση του άλλου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Υδροχόος

Νιώθετε να έχετε έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε και να κατακτήσετε τα όνειρα σας. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις που καραδοκούν να ακυρώσουν τις προσπάθειες σας. Οι βιαστικές κινήσεις και τα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being