Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Τα άστρα σας προσγειώνουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά. Θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από αυτά που ελπίζετε να κερδίσετε. Ευκαιρία να βελτιώσετε λίγο τις σχέσεις σας, δείχνοντας ένα πιο συγκαταβατικό χαρακτήρα.

Ταύρος

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, ιδίως στην διαχείριση σας.

Δίδυμοι

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με παράλληλη τόνωση του εισοδήματος σας.

Καρκίνος

Οι πλανήτες θα σας φέρουν μικροπροβλήματα σήμερα και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Λέων

Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα σας μεταφέρουν σε μια δύνη αρνητικής ενέργειας, που μπορούν να εκτροχιάσουν την μέρα σας. Ηρεμήστε και σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά

Παρθένος

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος 

Ζυγός

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια χωρίς να ελέγξετε προσεκτικά και τον παραμικρό όρο. Τα άστρα ευνοούν μεν τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν συγχωρούν τα λάθη και τις παραλήψεις.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Αιγόκερως

Το ερωτικό πάθος αυξάνετε κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους. 

Υδροχόος

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, καθώς και συγκρούσεις και εντάσεις με τους γύρω σας ή αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Ιχθείς

Το πλανητικό σύστημα θα ξεκαθαρίσματα σε προβληματικές καταστάσεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει κάποιος κύκλος σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. 

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being