Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Alpha νοσηλεύεται από τα μέσα Οκτωβρίου

Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από τα μέσα Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Η τελευταία φορά που συνεργάτες και φίλοι του ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν η 10η Οκτωβρίου.

Oι μόνοι που είχαν και έχουν άμεση πρόσβαση στον επιχειρηματία είναι η κόρη του, ο σύζυγός της και τρία στελέχη της εταιρείας DEMCO.

Η τελική πράξη της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η οποία ολοκληρώθηκε προ ημερών, πραγματοποιήθηκε από τη θυγατέρα του επιχειρηματία, η οποία και κατείχε στο όνομά της τις μετοχές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κόρη του επιχειρηματία Μαρία κατείχε το 49,9% των μετοχών.

Από την πώλησή τους η οικογένεια εισέπραξε περίπου 4,45 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα χρήματα, περίπου 3 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε παλαιό μέτοχο του ALPHA με τον οποίο ο Κοντομηνάς είχε δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ ακόμα 1 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για άλλες υποχρεώσεις.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις