Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, διατηρώντας την ηρεμία σας και επιστρατεύοντας όλη σας τη διπλωματία. Η φαντασία και η λογική έρχονται σε σύγκρουση και δεν είστε σίγουροι, πιο δρόμο να διαλέξετε. Μην υπογράφετε συμβόλαια ή ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες που δεν έχετε μελετήσει διεξοδικά.

Ταύρος

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεση σας με ανούσιες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Αψιμαχίες με τρίτα πρόσωπα και συγγενείς θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκουν στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με μια παράλληλη βελτίωση των οικονομικών σας.

Λέων

Με βίαιες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και διαπληκτισμούς δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα σας. Σταθμίστε προσεκτικά τις επιλογές σας και κινηθείτε  βάσει σχεδίου.

Παρθένος

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον φαίνεται να υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση, που καλά θα κάνετε να την αγνοήσετε.

Ζυγός

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και φορολογικά θέματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

Σκορπιός

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απ την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Τοξότης

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας όταν δεν ξέρετε τι σας φταίει. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια, το ίδιο όμως και ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρας.

Αιγόκερως

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και δείξτε προσοχή στην οδήγηση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά ωστόσο να πλησιάσετε το σύντροφό σας .

Υδροχόος

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας. Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

Ιχθείς

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα. 

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being