Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Το άγχος σας σήμερα θα φέρει εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και αυτό επειδή δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και ξεσπάτε στους γύρω σας. Μήπως θα πρέπει να μυηθείτε στον διαλογισμό;

Ταύρος

Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας. Η ένταση και το άγχος που κουβαλάτε από τα επαγγελματικά και οικονομικά σας δεν βοηθούν να χαλαρώσετε…

Δίδυμοι

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας. Θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα κάνετε πολλές ζημιές σε πολλαπλά επίπεδα.

Λέων

Κλίμα έντασης και μικροεμπόδια θα σας χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σήμερα. Η αλλόκοτη στάση του ερωτικού σας συντρόφου θα σας γεμίσει με ένταση και νευρικότητα.

Παρθένος

Συζητήστε τα προβλήματα σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε όμως να κατεβάστε τους τόνους και να αποφύγετε λογομαχίες. Μόνο μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Ζυγός

Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας σε άτομα που μπορούν να σας βλάψουν και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Σκορπιός

Οι πλανητικές όψεις θα τονίσουν την μυστικοπάθεια σας, και οι γύρω σας θα πασχίζουν να καταλάβουν τα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις, καθώς θα καταφέρετε με σχετική άνεση να πετύχετε θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Ο τρόπος σας σήμερα θα έχει μια μικρή έπαρση, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει μικρά εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας. Στο χέρι σας είναι να είστε πιο διπλωμάτες…

Αιγόκερως

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα, ενώ στον οικονομικό τομέα θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα έχετε οικονομικά ανοίγματα.... Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.

Ιχθείς

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being