Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ενώνει τις δυνάμεις του με την ActionAid

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ενώνει τι...

Τη διεθνή οργάνωση για τα Παιδιά Όλου του Κόσμου -Πολλή αγάπη κλεισμένη μέσα σε φιάλες που κοσμούν οι ετικέτες της Σίλιας Κριθαριώτη

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι κατέχει επάξια την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών και ενώνει τις δυνάμεις του με την ActionAid, τη διεθνή οργάνωση που από το 1972 δραστηριοποιείται κατά της φτώχειας και της αδικίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον… για τα Παιδιά Όλου του Κόσμου.

Αναλαμβάνει λοιπόν την κατασκευή και επίπλωση ενός κέντρου ανάπτυξης παιδιών προσχολικής ηλικίας (ένα μπλοκ με τρεις αίθουσες) στην κοινότητα Μούκι της Ρουάντα, όπου τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών θα έχουν πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση, μεγαλώνοντας σε ένα υγιεινό περιβάλλον αλλά και τη στήριξη δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσχολικής ηλικίας για ένα σχολικό έτος στο Επίκεντρο, τη δομή της ActionAid στο κέντρο της Αθήνας, που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτού του κύκλου αγάπης! Κάθε φιάλη του ΘΕΟΝΗ, στη διάρκεια των εορτών, θα κοσμείται από μία limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη και μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων θα ενισχύσει αυτό το σπουδαίο έργο. Η καταξιωμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας αναλαμβάνει για 3η φορά τον σχεδιασμό μιας tailor made ετικέτας για το ΘΕΟΝΗ, συνδέοντας ακόμη περισσότερο την υψηλή ραπτική με την υψηλή ποιότητα του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο, με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά