Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα. Οι δυσκολίες φαίνεται να απομακρύνονται και επιτέλους θα έχετε πρόοδο στα οικονομικά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε το ελεύθερο να ξεφαντώσετε καταναλωτικά.

Ταύρος

Με βίαιες αντιδράσεις και λογομαχίες δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα οικονομικά προβλήματα σας. Καταστρώστε σχέδια και καινούργιες στρατηγικές που μπορούν να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Με ψυχραιμία σκεφτείτε τις εναλλακτικές που έχετε και δράστε ανάλογα.

Καρκίνος

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Λέων

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας πολύ σύντομα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που μπορούν να σας απογειώσουν επαγγελματικά και οικονομικά.

Παρθένος

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα φέρει αντιρρήσεις και θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στη σχέση σας. Το να προσπαθήσετε ν' αποφύγετε κάτι ίσως να μην είναι οριστική λύση, 

Σκορπιός

Με τη σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φανείτε καταπιεστικοί στον σύντροφο σας ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Μην είστε τόσο απόλυτοι. Παρέα με φίλους μπορείτε να ξεχαστείτε από την υπερένταση της μέρας.

Τοξότης

Ψυχολογική αναστάτωση σας φέρνει η σημερινή μέρα. Δε θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι που σας αγαπάνε.

Αιγόκερως

Ο εγωισμός σας είναι στο φόρτε του σήμερα και είστε σε θέση να τινάξετε όλες σας τις σχέσεις, επαγγελματικές και φιλικές στον αέρα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πνεύματα.

Υδροχόος

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα, εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό. Σκεφτείτε με ηρεμία τις επιλογές σας!

Ιχθείς

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις. 

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being