Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρέμβαση με φέιγ βολάν του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Λιάγκα- ΦΩΤΟ

Παρέμβαση με φέιγ βολάν του Ρουβίκωνα στ...

Με αφορμή την εκπομπή όπου είχε διακωμωδήσει την σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτρια

Παρέμβαση με φέιγ βολάν στο σπίτι του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Γιώργου Λιάγκα έκανε  η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», με αφορμή την εκπομπή του όπου ο ίδιος και οι συνεργάτες του διακωμωδούσαν την υπόθεση με τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή του ο Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα αναφέρει για την ενέργεια: «Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ’ ένα δίωρο χωρούν όλα!. Όλως παραδόξως θα συμφωνήσουμε και σε κάτι με την ιδιωτική τηλεόραση, εν προκειμένω με το μεσημεριανάδικο του Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Ότι όλα τα τηλεσκουπίδια μπορούν να χωρέσουν στην ατζέντα-κάδο, αφού άλλωστε δεν τους ξεφεύγει τίποτα».

Σε άλλο σημείο τονίζουν: «Από όπου και να πιάσεις τα τηλεσκουπίδια, λερώνεσαι, όπως συμβαίνει, άλλωστε, πάντοτε με κάθε είδους σκουπίδια.

Ο Λιάγκας και ο κάθε Λιάγκας, η Γκαγκάκη και η κάθε Γκαγκάκη, ο ΣΚΑΙ και ο κάθε ΣΚΑΙ, όχι μόνο δεν θα μιλήσουν ποτέ σε πραγματική βάση για την αγωνία των γυναικών να γυρίσουν σώες και ασφαλείς στο σπίτι τους περπατώντας μονάχες τους στον δρόμο, δεν θα μιλήσουν ποτέ για την πατριαρχική βία, τις σεξιστικές διακρίσεις, την παρενόχληση, τους βιασμούς, τις γυναικοκτονίες, αλλά θα εργαλειοποιήσουν όλα αυτά για να αυξήσουν τα βρώμικα κέρδη τους. Δεν περιμένουμε ποτέ αυτά τα θέματα να βρεθούν στην ατζέντα-κάδο τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight