Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το θρίλερ του κωφού βοσκού που βρέθηκε πνιγμένος γυμνός στον Εύηνο ποταμό

Το θρίλερ του κωφού βοσκού που βρέθηκε π...

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 33χρονου κτηνοτρόφου Βασίλη Δημαρά από το Μεσολόγγι που εντοπίστηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2016 στον ποταμό Εύηνο.

Μετά τις αποκαλύψεις με φόντο το κυνήγι των κρυμμένων θησαυρών και θύματα δύο άνδρες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, κι άλλες μαρτυρίες για πυροβολισμούς φθάνουν στη δημοσιότητα βάζοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Σημαντική μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κάνει λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Βασίλης Δημαράς στις όχθες του Εύηνου ποταμού.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως την ημέρα που  χάθηκε ο νεαρός κτηνοτρόφος, γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι, βρισκόταν στο χωράφι του και μάζευε ελιές.

Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένας χαμός, σαν πόλεμος. Άγνωστοι πυροβολούσαν από διάφορα σημεία , δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε… Την άλλη μέρα μάθαμε πως βρήκαν το παιδί νεκρό…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Γιάννης Δημαράς, αδελφός του Βασίλη και ο γαμπρός του, Χρήστος Καζάνας, μίλησαν για τις εξελίξεις μετά τη μήνυση για ανθρωποκτονία που κατέθεσαν. Η εισαγγελέας Μεσολογγίου μετά την προβολή της εκπομπής, μελέτησε την υπόθεση και έδωσε εντολή να ερευνηθεί σοβαρά από την Ασφάλεια της περιοχής με καταθέσεις βασικών μαρτύρων.

Ο Βασίλης Δημαράς 33 χρόνων, κωφός κτηνοτρόφος, εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 μόνο με το εσώρουχο του, στον ποταμό Εύηνο.

Οι συγγενείς του ερευνούσαν για καιρό τον θάνατο του, μαζί με τον ιατροδικαστή – καθηγητή ιατροδικαστικής και τοξικολογίας Ματθαίο Τσούγκα που όρισαν σαν τεχνικό σύμβουλο, εντόπισαν την δολοφονία του, που ήταν σκηνοθετημένη για να φανεί πνιγμός.

Όπως ανέφερε το υλικό που είχε στα χέρια του όταν οι συγγενείς του νεαρού κτηνοτρόφου ζήτησαν τη βοήθεια του, ήταν το προϋπάρχον ιατροδικαστικό υλικό, οι καταθέσεις και αρκετές φωτογραφίες.

«Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας απομακρύνθηκε, καθώς το θύμα δεν παρουσίαζε συμπεριφορές που θα οδηγούσαν σε τέτοια πράξη. Η περίπτωση να γλίστρησε και να έπεσε στο ποτάμι επίσης δεν εδραιώνεται, καθώς δε θα πήγαινε για μπάνιο αργά το απόγευμα Νοέμβρη μήνα, αφού δεν το συνήθιζε. Επιπλέον γιατί φορούσε τις μπότες του; Επίσης αν όντως κάτι τέτοιο συνέβη δε θα εντοπιζόταν πήγμα αίματος στο πτερύγιο του αυτιού του και στο πίσω μέρος της κεφαλής. Αυτό το εύρημα με οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο Βασίλης χτυπήθηκε από θλον όργανο, πιθανόν λαβή όπλου. Ενδεχομένως ο ή οι δράστες να τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και να τον xτύπησαν. Τα ευρήματα δείχνουν πως έπεσε ημιαναίσθητος στο έδαφος και μετά τον έριξαν στο νερό όπου και κατέληξε. Σχέδιο των δραστών ήταν να στήσουν ένα σκηνικό πνιγμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις