Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επιστημονική Συμποσιακή Συνάντηση «A scoping meeting Performance: συλλογικότητα, σκέψη, εμπειρία, αφήγηση», στην Πάτρα

Επιστημονική Συμποσιακή Συνάντηση «A sco...

Από τις 29 Νοεμβρίου ως τις 2 Δεκεμβρίου

h Επιστημονική Συμποσιακή Συνάντηση «A scoping meeting Performance: συλλογικότητα, σκέψη, εμπειρία, αφήγηση» πραγματοποιείται από τις 29 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στην συνάντηση αυτή που είναι  βασισμένη σε ένα συνεργατικό μοντέλο,  επιστήμονες, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες  και φοιτητές θα εργαστούν  με στόχο σχεδιαστικά ζητούμενα και δημιουργία προτάσεων στους  θεωρητικούς  και  πρακτικούς άξονες της Performance.

 Κάθε ένας από τους επίτιμους προσκεκλημένους την Παρασκευή ώρα 16.30 – 20.30,  στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής  Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών θα παρουσιάσει την εισήγηση του, σε κοινό κυρίως φοιτητών  σπουδαστών Δραματικών Σχολών –Εργαστηρίων και άλλων ενδιαφερομένων.

Την δεύτερη και τρίτη μέρα, κάθε ένας εξ αυτών των εισηγητών θα δουλέψει με ολιγομελή ομάδα, σε εργαστήριο για την performance και οι παραγόμενες performances θα παρουσιαστούν στον Αστικό Χώρο σε έναν άξονα από το Μόλο ως το Κάστρο, ανοιχτά στο κοινό της πόλης,  ώρα 16.οο – 18.30 μμ. (την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019).

 Στις performances συμπεριλαμβάνεται η δουλειά της ομάδας «όντως» των φοιτητών /τριών που παρακολούθησαν κατά  το εαρινό εξάμηνο του 2018 -2019 το Performance Writing, ένα σεμιναριακό μάθημα που προσφέρεται από το ΤΕπΕΚΕΚ (πρώην  Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης) σε όσους  φοιτητές /τριες, από όλες τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών, επιθυμούν να το παρακολουθήσουν

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Η Συνάντηση υλοποιείται με τη στήριξη του  ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών

Χορηγία Talks Catering - ΦΑΚΑΛΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά