Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 30 Νοεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές! Είναι δημιουργική και γεμάτη με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε ένα τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε, με την προϋπόθεση ότι είστε έτοιμοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και τρυφερά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει, γιατί σας φορτίζουν αρνητικά. Αποφύγετε την ακαταστασία, τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, προσέχοντας επίσης τις μετακινήσεις σας!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν, όσοι είστε ελεύθεροι. Μην τα δίνετε όμως όλα από την αρχή…

ΛΕΩΝ

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε αυτήν την μέρα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με σαφείς στόχους και  κινήσεις, που όμως δεν θα είναι εις βάρους των γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την τάση να θεωρείτε ότι τα πάντα είναι πολύπλοκα. Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εργασιομανείς είστε και σήμερα! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε αυτή τη περίοδο, θα βρείτε να κάνετε κάτι στο σπίτι. Αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε για κάτι τέτοιο. Τα λάθη όμως ήρθε η ώρα να πληρωθούν για να αποκατασταθεί η συμπαντική ισορροπία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση του shopping therapy, δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα για να μην ξεφύγετε στον προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σας θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που είστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε με το ταίρι σας, εάν είστε σε σχέση, είτε με κάποιο φλερτ που θα προκύψει, εάν είστε αδέσμευτοι.

 πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being