Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόβλημα υγείας συνέβαλε στον θάνατο του Άγγλου που ξυλοκόπησαν στην Ιθάκη

Πρόβλημα υγείας συνέβαλε στον θάνατο του...

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο επιχειρηματίας τον χτύπησε και η σύζυγός του

Διαστάσεις – θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης, καθώς ο 54χρονος επιχειρηματίας, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον «εραστή» της συζύγου του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή και στον εισαγγελέα Κεφαλλονιάς, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς ο θάνατος επήλθε αρκετές ώρες μετά το συμβάν.

Επίσης ελεύθερη αφέθηκε και η 44χρονη γυναίκα όπως είπε η δικηγόρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο θάνατος του θύματος μπορεί να συνδέεται με άλλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο συκώτι του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR», μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ του θανάτου του άτυχου Βρετανού, με τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον κατηγορούμενο.

Ο επιχειρηματίας πίστευε πως η γυναίκα του σκόπευε να ακολουθήσει τον εκλιπόντα στην πατρίδα του, παίρνοντας μακριά το παιδί τους. Τελικά φαίνεται πως χάνει την επιμέλεια του παιδιού τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επιφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά.

«Από ότι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Βρέθηκε μάλιστα, με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε», τόνισε ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας.

Όπως έγινε γνωστό, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά φαίνεται πως χάνει την επιμέλεια του παιδιού του.

 

Τι είπε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και ένας κάτοικος του νησιού

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι στο ξενοδοχείο μας πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, η κοινωνία έχει σοκαριστεί. Όπως και να είναι έφυγε μια ζωή», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, στο «STAR». «Πρώτη φορά που ακούστηκε φόνος στο νησί. Είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα», ανέφερε κάτοικος του νησιού.

 

Έτσι έγινε το κακό…

Το κακό έγινε σε ξενοδοχείο στο Βαθύ όπου διέμενε από την περασμένη Πέμπτη (14/11) ο 40χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο νησί για να συναντήσει τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή.

Ο επιχειρηματίας πήγε και τους βρήκε και αμέσως ξέσπασε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, παρουσία της πέτρας του σκανδάλου. Ο επιχειρηματίας πίστευε πως η γυναίκα του σκόπευε να ακολουθήσει τον εκλιπόντα στην πατρίδα του, παίρνοντας μακριά το παιδί τους.

Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Εκτός εαυτού ο 54χρονος κατάφερε δυνατά χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι και στο σώμα του νεότερου άντρα.

Ο Βρετανός έπεσε αιμόφυρτος και αναίσθητος στο δάπεδο, ενώ ο δράστης και η γυναίκα του έφυγαν με ταξί για το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται σε χωριό του βόρειου τμήματος της Ιθάκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το επόμενο πρωί η γυναίκα επέστρεψε ανήσυχη στο ξενοδοχείο για να δει αν ο φίλος της ήταν καλά. Τον βρήκε στο δωμάτιό του αιμόφυρτο και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά είδε ότι δεν αντιδρούσε.

Αρχικά νόμιζε ότι κοιμόταν, αλλά, όταν δεν ανταποκρινόταν στα σκουντήματα και στις φωνές της, κατάλαβε ότι είχε συμβεί κάτι κακό. Τότε, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα και το Κέντρο Υγείας αλλά ήταν αργά, καθώς ο άτυχος Βρετανός είχε υποκύψει στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Πληροφορίες από: altsantiri.gr, STAR, ANT1, Espresso

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις