Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρέβα επιλέγει τα ρούχα της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ!

Η Μαρέβα επιλέγει τα ρούχα της Όλγας Τρέ...

Η εταιρεία μόδας της συζύγου του πρωθυπουργού φιγουράρει στους τίτλους τέλους της εκπομπής

Μπορεί την πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας να μην την είδαν και πολλοί, έκανε τηλεθέαση που έφτασε στο 1% στο δυναμικό κοινό και 2,2% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, ωστόσο η επιστροφή της δημοσιογράφου στη μικρή οθόνη συζητήθηκε και μάλιστα πολύ.  Και αυτό διότι στους τίτλους της πρώτης εκπομπής «10» της Όλγας Τρέμη στην δημόσια (κρατική) ΕΡΤ, η οποία κοστίζει για ένα έτος, πάνω από 800.000 ευρώ, αναγράφηκε ότι, μεταξύ άλλων θα την ντύνει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα!

Και αυτό αποκαλύφθηκε, καθώς η γνωστή εταιρεία της οποίας είναι ιδιοκτήτρια η τελευταία,  ZEUS+ΔΙΟΝΕ, εμφανίστηκε στους τίτλους τέλους της εκπομπής.

Το γεγονός σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου, μεταξύ αυτών και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έγραψε σχετικά:

«Η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προβάλει την εταιρεία της μέσω εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. Είναι αντιδεοντολογικό και 100% προκλητικό. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο από την σύζυγο του κ. Τσίπρα θα ήταν 1η είδηση στα φιλοΝΔ ΜΜΕ!. Χθες όμως ήταν απλά Δευτέρα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight