Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γίνε διαχειριστής της πολυκατοικίας σου με ένα κλικ στο κινητό σου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκδήλωση στο 22ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

Η polikatikia.gr αποτελεί την νέα εποχή στην διαχείριση των κτιρίων και τα πλεονεκτήματά της θα διαπιστώσουν όσοι βρεθούν στο 22ο Forum Ανάπτυξης στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα. (Η εκδήλωση της Looper της εταιρείας που έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα polikatikia.gr έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17:30μμ). Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα για τον διαχειριστή, τον ένοικο και τον επαγγελματία. Όλα σε ένα. Παρέχει νέες καινοτόμες smart υπηρεσίες και φέρνει κοντά κατοίκους, υπεύθυνους διαχείρισης κτιρίων και επαγγελματίες οποιουδήποτε είδους, όπως αναφέρουν οι διοπργανωτές.

Εισάγει καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως είναι η αυτοματοποιημένη διαχείριση κτιρίων (μέσω αλγορίθμων και IOT) ελαχιστοποιώντας το κόστος πόρων (χρόνο και χρήμα) που απαιτούνται για τη διαχείριση ενός κτιρίου με τον παραδοσιακό τρόπο. Με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα της διαχείρισης.

Επιπρόσθετα, ο ένοικος γίνεται ενεργό μέλος στην διαχείριση δηλώνοντας τις βλάβες του, αξιολογώντας τους επαγγελματίες, κλείνοντας ραντεβού και επικοινωνώντας άμεσα μέσω των communities (ομάδων) είτε με τους υπόλοιπους κατοίκους είτε με την διαχείριση.

Η polikatikia.gr αναπτύσσεται από μια πλατφόρμα- εργαλείο σε ένα δίκτυο communities (ομάδων) που βασίζονται σε κτίρια (κατοικίες ή χώρους εργασίας), που έχει την ικανότητα να προσφέρει αυτοματοποιημένη διαχείριση και να συνδέει όσες υπηρεσίες χρειάζονται οι χρήστες, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποδοτικότητα και ασφαλείς συναλλαγές.

Ομιλητές θα είναι οι :Τζέριες Μπεσαράτ, Looper CEO, που θα αναλύσει την «εισαγωγή στον ψηφιακό  μετασχηματισμό και  στις cloud υπηρεσίες»

Ο Νίκος Λάγιος, Looper COO, θα κάνει παρουσίαση του polikatikia.gr 

H Αγγελική Κυριακοπούλου, υπεύθυνη   Υπηρεσίας Διαχείρισης Κτιρίων, θα μιλήσει για την εμπειρία της χρήσης του polikatikia.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις