Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 23 και 24 Νοεμβρίου στην Πάτρα, το 22ο Forum Ανάπτυξης

Στις 23 και 24 Νοεμβρίου στην Πάτρα, το ...

Δείτε το πρόγραμμα

Για 22η συνεχή χρονιά, το ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ». «Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”» είναι το κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεων της αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας. Στόχος να παρουσιαστούν έξυπνες προτάσεις, λύσεις και εφαρμογές σε όλο το φάσμα της διοίκησης, της παραγωγής, της εκπαίδευσης και σε ότι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών. Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου θα αναζητηθούν έξυπνες λύσεις και εφαρμογές παντού, σε συνεργασία με φορείς από : την Πολιτική,την Αυτοδιοίκηση, την Παραγωγή, την Επιστήμη, την Εκπαίδευση, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Το 22ο Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την εταιρεία Σύμβουλος Ε.Ε και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και χορηγική υποστήριξη των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις