Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Στοιχεία Αναγκαστικότητας

Στοιχεία Αναγκαστικότητας
Περικλής Νασόπουλος

Του Περικλή Νασόπουλου

Τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα με όλο και αυξανόμενη αποτελεσματικότητα, η ελληνική Αστυνομία έχει αρχίσει να παράγει έργο δουλεύοντας με θέρμη και πάθος. Το γεγονός έρχεται βέβαια ως συνέχεια της σχετικής προεκλογικής δέσμευσης της κυβέρνησης και -προς τιμήν της- την υλοποιεί, αγκαλιάζοντας αυτές τις προσπάθειες.

Πάμε αναλυτικά:

Αστυνομικοί μπούκαραν σε νυχτερινό μαγαζί και αφού συμπεριφέρθηκαν στους νεαρούς θαμώνες σαν σε αιχμαλώτους πολέμου (γονατιστοί, με τα χέρια ψηλά) που πάμε να διαλέξουμε ποιους θα εκτελέσουμε, βρήκαν εντός του καταστήματος:

-          Κάτι λιγότερο από 3 γραμμάρια κοκαΐνη

-          Καμμιά 10αριά γραμμάρια ινδική κάνναβη

-          5-6 ψυχοτρόπα χάπια

-          Παυσίπονα (!!!)

Παιδιά, εύγε, στέρεψε η πιάτσα. Τώρα κλαιν’ όλα τ αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια που λέει και το άσμα. Μεγάλο πλήγμα για το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα, οι βαρόνοι στέκονται τρομοκρατημένοι στη γωνία και παρακολουθούν. Προσοχή όμως, αν ποτέ συλλάβετε κανέναν τέτοιο, να του φερθείτε με το «σεις» και με το «σας» και να του δώσετε χρόνο να ντυθεί, να πλυθεί και να διαλέξει σακάκι να βάλει πάνω από τις χειροπέδες για τις κάμερες.

Αστυνομικοί προστάτευαν την κλειστή ΑΣΟΕΕ από φοιτητές που ήθελαν να την ανοίξουν (!!!). Εγώ ανάποδα τα θυμάμαι αυτά. Βασικά ΜΑΤ και γενικότερα δυνάμεις καταστολής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα δε θυμάμαι – δεν ήμουν ζωντανός, από φωτογραφίες, βιβλία και περιγραφές έμαθα για το τανκς. Αλλά ήξερα τελοσπάντων πως οι φοιτητές είναι μέσα (καλώς ή κακώς είναι άλλη κουβέντα) και κάποιοι απ’έξω να προσπαθούν να το ανοίξουν. Μιλάμε για μέγιστη πρωτοτυπία εδώ.

Βέβαια δικαιολογούνται οι άνθρωποι διότι στα υπόγεια βρέθηκε οπλοστάσιο Συριακών προδιαγραφών απαρτιζόμενο από κράνη, λοστούς & τούβλα. Γνωστά όπλα μαζικής καταστροφής όλα τους, δεν είναι να παίζεις με αυτά.

Μετά συνελήφθησαν 2 νέοι για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ οι οποίοι δεν ήταν φοιτητές στην αρχή, μετά έγιναν φοιτητές αλλά όχι του πανεπιστημίου αυτού άρα ως γνωστόν δεν είχαν θέση εκεί (θυμίζει λίγο την ιστορία με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, που στην αρχή δεν υπήρχαν, μετά υπήρξαν αλλά δεν ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο κ.ο.κ). Είναι άλλωστε γνωστό πως στις Δημοκρατίες έχεις δικαίωμα πρόσβασης μόνο στους Δημόσιους Χώρους στους οποίους έχεις δουλειά, σε όλους τους άλλους απαγορεύεται.

Το βράδυ δε, ο ένας από τους 2 συλληφθέντες -όπως καταγγέλλει ο ίδιος- αφού τον είχαν προσαγάγει κάμποσες ώρες χωρίς να του επιτρέψουν να κάνει το περιβόητο 1 τηλεφώνημα που δικαιούται και να προσλάβει δικηγόρο, του πήραν τα κλειδιά και πήγαν σπίτι του για έρευνα. Ποιοι δικηγόροι και ποια εντάλματα παιδιά, αυτά είναι των Ισλαμιστών, οι Δυτικοί Πολιτισμοί τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

Μετά διάβασα πως προσήγαγαν 4 ανθρώπους από πάρκο στο οποίο έκαναν κάποιες ασκήσεις γιόγκας, με τη δικαιολογία «αυτές είναι οι εντολές μας, παρακαλώ ακολουθήστε μας». Δεν έμαθαν οι άνθρωποι ποτέ για ποιο λόγο τράβηξαν αυτή την ταλαιπώρια, απλά έμειναν κλεισμένοι στη ΓΑΔΑ κανά 3ωρο και τους έδιωξαν.

Και πολύ καλά τους έκαναν αν ρωτάτε εμένα γιατί αυτά τα «γιόγκα» είναι βουδιστικά και δε τα θέλουμε εμείς εδώ, αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας. Εμείς εδώ μόνο επικύψεις και γονυκλισίες σε ανώτερα όντα που όμως υπάρχουν, δεν είναι φανταστικά σαν των αλλωνών ναπούμε.

Στα Εξάρχεια επίσης, η Αστυνομία μας έχει μπει έτοιμη για όλα, καθώς άνευ λόγου τραμπουκίζει περαστικούς και θαμώνες σε καταστήματα. Και δεν τραμπουκίζει απλά, το τραβά σε σημείο προσωπικού εξευτελισμού το ζήτημα σύμφωνα με αρκετές καταγγελίες τον τελευταίο καιρό.

Ποιος ξεχνά βέβαια την τεράστια επιτυχία της υπόθεσης Τζόκερ. Ακόμα, σχεδόν ένα μήνα μετά δεν έχω αποφασίσει αν ήταν μεγαλύτερη σε έκταση επιτυχία η απομάκρυνση όλων αυτών των δυνάμει κακοποιών στοιχείων από την παρακολούθηση μιας ταινίας που σε όλο τον κόσμο είναι κατάλληλη για πάνω από 15, ενώ εδώ, για πάνω από 18 ή, ο επικοινωνιακός χειρισμός που ακολούθησε από τα κυβερνητικά στελέχη.

Πρώτα είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, μετά ότι ήξεραν αλλά δεν έφταιγαν αυτοί, έπειτα μαθεύτηκε ότι ήξεραν εξ αρχής και έφταιγαν κιόλας και εντέλει ο αρμόδιος για τα μπουκαρίσματα υπουργός, πήγε να δει την ταινία με τον 15χρονο γιο του, αφού προηγουμένως το είχε ανακοινώσει στο Twitter. Συμβαίνουν αυτά.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα γενικότερα, ακόμα και αν σε αυτή την ατμόσφαιρα κόσμος οδηγείται στο τμήμα ή εξευτελίζεται, συνήθως χωρίς λόγο. Ακόμα και αν οι διαδικασίες και η νομιμότητα από τα όργανα που θεωρητικά έπρεπε να την επιβάλουν έχει πάει περίπατο και μάλιστα με περίσσειο θράσος. Τι κι αν τις περισσότερες φορές τα θύματα αυτών των περιστατικών είναι ηλικίας 15-25 χρονών.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μέχρι να εξοστρακιστεί καμμιά σφαίρα από τον αέρα πάλι.

Η φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από το σή...

Η φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από το σήριαλ «Απαράδεκτοι», στο οποίο ο Π. Φιλιππίδης υποδύεται τον αστυνομικό. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο παρουσιάζει εκπομπή. Αν τυχόν δεν το έχετε δει, βρείτε το στο youtube και θα καταλάβετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις