Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πανεπιστήμιο Πατρών έγινε αισίως 55 ετών!

Το Πανεπιστήμιο Πατρών έγινε αισίως 55 ετών!

Μετά από τόσα χρόνια το ΑΕΙ της Πάτρας, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια ελληνικά πανεπιστήμια, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του

«11 Νοεμβρίου 1964 – 11 Νοεμβρίου 2019». Πενήντα πέντε (55) ολόκληρα χρόνια πριν, ιδρύθηκε με το Νομοθετικό Διάταγμα 4425/11-11-1964 το Πανεπιστήμιο Πατρών και σήμερα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 λειτουργούν 7 Σχολές και 35 Τμήματα σε 6 πόλεις, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας. Στα 55 αυτά χρόνια, η προσπάθεια ήταν μεγάλη και πολλές φορές δύσκολη σε αντίξοες συνθήκες, αλλά πραγματικά, άξιζε τον κόπο.

Οι εξωτερικές αξιολογήσεις των Τμημάτων αλλά και η συνολική εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος και η πιστοποίησή του με άριστα σύμφωνα με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης,  δικαίωσαν την προσπάθειά μας και μας προσέφεραν σημαντικό πλεονέκτημα, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

Πενήντα πέντε (55) χρόνια μετά, το Πανεπιστήμιο Πατρών, ένα από τα μεγαλύτερα Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, τονίζει η Πρύτανις, Καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις