Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λιάγκας μετά τον χθεσινό σάλο: Κάναμε λάθος

Λιάγκας μετά τον χθεσινό σάλο: Κάναμε λάθος

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής του

Ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ της εκπομπής του είπαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η διακωμώδηση της παρενόχλησης που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ένας φοιτητής αποφάσισε να εκσπερματώσει στην πλάτη μιας κοπέλας στη βιβλιοθήκη, την ώρα που εκείνη διάβαζε.

Με υπονοούμενα και …άφθονο γέλιο το πάνελ σχολίασε, την είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας ενώ συμμετείχαν και η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή ακούστηκαν ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε».

Κάποια στιγμή ο ρεπόρτερ Φρίξος Δρακοντίδης προσπάθησε να τους επαναφέρει στην τάξη, λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό, ωστόσο ουδείς του έδωσε σημασία. Αποκορύφωμα στάθηκε η σκηνοθετική έμπνευση κάποιου να αναπαραστήσει την πράξη βρέχοντας την Ελένη Τσολάκη στην πλάτη με ένα μπουκάλι. Η πράξη αυτή πυροδότησε νέο κύμα τρανταχτού γέλιου στο πάνελ.

Η εκπομπή ξεκαθαρίζει τη θέση της και καταδικάζει το περιστατικό στο ΑΠΘ

Ο Γιώργος Λιάγκας και το υπόλοιπο πάνελ μετά την κατακραυγή επιχείρησαν να ανασκευάσουν στη σημερινή εκπομπή. Δήλωσε τόσο αυτός, όσο και η Κατερίνα Γκαγκάκη ότι έκαναν λάθος. Η τελευταία μάλιστα έκανε λόγο για μία ατυχη και άγρια στιγμή, και επισήμαναν ότι είναι σαν πράξη καταδικαστέα. Ωστόσο, προσπαθώντας να διακιολογήσει ο Γιώργος Λιάγκας τα ...αδικαιολόγητα είπε ότι είχε και μία αστεία στιγμή το όλο θέμα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight