Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Catherine Zeta Jones & η 16χρονη κούκλα κόρη της είναι οι πρωταγωνίστριες της καμπάνιας του οίκου Fendi

Η Catherine Zeta Jones & η 16χρονη κ...

Φωτογραφήθηκαν στη Ρώμη αναδεικνύοντας τη διαχρονική κομψότητα της τσάντας Peekaboo

H γοητευτική Ουαλή ηθοποιός Catherine Zeta Jones που είναι σύζυγος του Χολυγουντιανού σταρ Μάικλ Ντάγκλας, και η 16χρονη κόρη της είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας του οίκου Fendi.

Μάλιστα μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί για λογαριασμό του διάσημου Ιταλικού οίκου μόδας.

Η τσάντα Peekaboo είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια της FENDI, αφού η πρώτη της εμφάνιση στο runway έγινε πριν από 10 χρόνια, στην επίδειξη του οίκου για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2009. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, η τσάντα Fendi, Peekaboo έχει γίνει statement πολυτέλειας και συλλεκτικό κομμάτι, με αμέτρητες διάσημες οπαδούς όπως τη Céline Dion και τη Naomi Campbell μεταξύ πολλών άλλων.

Η αφήγηση της σειράς “Me and My Peekaboo” αυτή τη σεζόν συνεχίζεται με την ηθοποιό Catherine Zeta Jones και την 16χρονη κόρη της Carys Zeta Douglas. Τα προηγούμενα επεισόδια περιλάμβαναν τις αδελφές Kardashians και McGregor.

Αυτή είναι η 1η φορά που μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται μαζί, με το βίντεο να παρουσιάζει το μοναδικό δεσμό μεταξύ τους και ταυτόχρονα τη διαχρονική κομψότητα της τσάντας Peekaboo μέσα στις διαφορετικές γενιές μιας οικογένειας.

Το επεισόδιο παρουσιάζει το οικογενειακό τους δεσμό, καθώς εκείνες εξερευνούν τη Ρώμη- την πατρίδα του οίκου  FENDI, την κιονοστοιχία του Palazzo Altemps και τα αγάλματα του Palazzo Della Civiltà Italiana κρατώντας μια ποικιλία Peekaboo σε διαφορά μεγέθη και χρώματα.

Να προσθέσουμε πως η πανέμορφη Ουαλή στην καταγωγή Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που έχει λάμψει σε φιλμ όπως το Οσκαρικό "Σικάγο" και η «Μάσκα του Ζορό» είναι 50 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight