Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς η Αθηνά Ωνάση έκανε την αγάπη της για τα άλογα… «χρυσή» επιχείρηση!

Πώς η Αθηνά Ωνάση έκανε την αγάπη της γι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πήρε κάτι από το δαιμόνιο του παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση

Η αγάπη που έχει η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά είναι γνωστή.

Η ίδια από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ιππεύει  και αυτό το παιδικό της χόμπι έχει γίνει γι΄ αυτή τρόπος ζωής. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιππασίας, στην Αθηνά Ωνάση ανήκουν 15 άλογα ηλικίας από 8 έως 21 ετών για τα οποία έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ.

Η αγοραπωλησίες αλόγων είναι για εκείνη σοβαρό θέμα το οποί εξετάζει κάθε φορά με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή.  Η φυσική κατάσταση και η υγεία του αλόγου παίζει καθοριστικό ρόλο για το αν θα αποφασίσει τελικά να το αποκτήσει. Καθώς τα χρήματα που δαπανά είναι πολλά, δεν επιτρέπει να γίνει καμία αστοχία καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε καταστροφή. 

Πλέον ακολουθώντας τη δική της στρατηγική αλλά και μέθοδο επενδύει πλέον στα άλογα επίδειξης. Και μπορεί η ίδια να συνεχίζει να συμμετέχει σε ιππικούς αγώνες ως αναβάτρια δε σταματά όμως εκεί...

Πλέον διοργανώνει με επιτυχία το Athina Onassis Horse Show το οποίο περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα Grand Prix της Longines. Τον Μάιο θα θα πραγματοποιηθεί η έβδομη διοργάνωση και σε αυτή θα αγωνιστούν 120 επαγγελματίες και ερασιτέχνες ενώ θα δοκιμαστούν 230 άλογα. Το έπαθλο για τον νικητή ‘έχει οριστεί στα 617.000 ευρώ.  

Εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα του show είδαμε και τη σελίδα που υπάρχει στο facebook με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα που μαρτυρούν ότι πρόκειται για λενα μεγάλο γεγονός στο οποίο συμμετέχουν πολλοί αθλητές. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight