Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με παρέμβαση Τσιγκρή λειτουργεί ξανά κανονικά το Γραφείο Εξυπηρέτησης Κλειτορίας

Με παρέμβαση Τσιγκρή λειτουργεί ξανά καν...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής στις 25 Οκτωβρίου 2019 είχε καταθέσει ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών, για τη λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κλειτορίας, που σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ΔΟΥ Αιγίου, μειωνόταν σε μια ημέρα την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, με την παραπάνω απόφαση, τις υπόλοιπες ημέρες, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κλειτορίας, θα έπρεπε να εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες όμορων περιοχών, όπως τα Καλάβρυτα και το Αίγιο.

Με βάση τα παραπάνω, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον Υπουργό Οικονομικών: α) σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την επανεξέταση, αναθεώρηση και ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης και β) αν θα είναι οριστική η επαναφορά της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΓΕΦ  Κλειτορίας.

Κατόπιν αυτών, από 1/11/2019, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κλειτορίας, θα λειτουργεί κανονικά όλη την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής ευχαρίστησε τον αρμόδιο Υπουργό ‎Χρήστο Σταϊκούρα για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε, σε ένα ζήτημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις