Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

O Νίκος Χαροκόπος εξελέγη Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής του ΠΓΝΠ

O Νίκος Χαροκόπος εξελέγη Διευθυντής της...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Εξελέγη σήμερα από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο Νίκος Χαροκόπος εξελέγη σήμερα από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, η οποία παραμένει ανενεργή εδώ και δυόμιση χρόνια. Σήμερα έγινε ένα βήμα για την επαναλειτουργία της. Το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου εξέλεξε τον κ. Χαροκόπο για να στελεχώσει την κλινική και να αναλάβει τη διεύθυνσή της.  "Εξελέγη παμψηφεί καθηγητής καρδιοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ξεκινούν οι διαδικασίες. Είχαμε επίσης συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Τμήματος. Ήρθαν όλοι εδώ και ο κ. Χαροκόπος και είναι πρόθεση και του Υπουργείου να λειτουργήσει άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Καρδιοχειρουργική. Είναι μια πολύ ωραία ημέρα για το Οανεπιστήμιο Πατρών, το νοσοκομείον και την περιοχή" δηλώνει στο thebest.gr η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

"Ωστόσο θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα κάποιων μηνών μέχρι να διοριστεί εξηγεί η κ. Κυριαζοπούλου γιατί απαιτούνται διαδικασίες αλλά είναι μια εξαιρετική αρχή και  μέσα στο 2020 θα λειτουργήσει".

Ο Νίκος Χαροκόπος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έχει διατελέσει και καθηγητής -χειρουργός στο Καρδιοθωρακοχειρουργικό Κέντρο του Essex.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση ήταν τελικά 4 (αρχικά περισσότεροι) και κατά την εισήγηση  της επιτροπής ήταν πρώτος ο κ. Χαροκόπος εξηγεί η κ. Κυριαζοπούλου, η οποία την ίδια ώρα υπογραμμίζει "το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για όλο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και δη την Καρδιοχειρουργική, με τον οποίο σήμερα συζητήσαμε επί μακρόν".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being