Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεραυνός βύθισε στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Πάτρας

Κεραυνός βύθισε στο σκοτάδι πολλές περιο...

Τρία συνεργεία βλαβών της ΔΕΗ βρίσκονται στο σημείο και έχουν ήδη αποκαταστήσει το 50% του προβλήματος

21:35 Επανέρχεται, το ρεύμα στις περιοχές της Πάτρας που αντιμετώπισαν πρόβλημα λόγω της πτώσης του κεραυνού. Τρία συνεργεία της ΔΕΗ ανέλαβαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προκάλεσε το black out.

 

20:25 Η ξαφνική κακοκαιρία και οι κεραυνοί που έπεσαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης είχαν ως συνέπεια την διακοπή της ηλεκτροδότησης από το Ζαβλάνι έως και τον Καστελόκαμπο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ, από την πτώση κεραυνού έσπασε κάποιος μονωτήρας με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης στην γραμμή που προείπαμε που φτάνει έως τον Καστελόκαμπο και το Ρίο.

Ήδη τρία συνεργεία του τμήματος βλαβών της ΔΕΗ βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν παρά την δυσχέρεια ότι έχει πέσει η νύχτα και καθιστά τις τεχνικές εργασίες πιο δύσκολες, να αποκαταστήσουν την βλάβη. Μάλιστα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στις 20.10 ήδη έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση στο 50% της γραμμής και παραμένει το πρόβλημα στο παραλιακό κομμάτι από Διγενή Ακρίτα έως Καστελόκαμπο.

Οι τεχνικοί βλαβών της ΔΕΗ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε μέσα στις επόμενες ώρες όλα τα σπίτια να έχουν και πάλι ρεύμα.

Η φωτ. είναι από EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις