Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση Τσιγκρή για το θέμα της λειτουργίας της Εφορίας στην Κλειτορία

Παρέμβαση Τσιγκρή για το θέμα της λειτου...

Κατέθεσε σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών, για την λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) της Κλειτορίας.

Σύμφωνα με την ερώτηση του Αχαιού κυβερνητικού βουλευτή: "με πρόσφατη απόφαση της ΔΟΥ Αιγίου, η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κλειτορίας μειώνεται σε μια ημέρα ανά εβδομάδα. Κατά την ανωτέρω απόφαση, τις υπόλοιπες ημέρες οι κάτοικοι της περιοχής θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες όμορων περιοχών, όπως των Καλαβρύτων και του Αιγίου.

Η εξέλιξη αυτή συνεπάγεται πλήθος προβλημάτων για τους μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Οι άμεσες συνέπειες της απόφασης αυτής θα επηρεάσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και θα οδηγήσουν άμεσα στην περαιτέρω ερημοποίηση και απομόνωση της Κλειτορίας.

Είναι σημαντικό να ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των κατοίκων της περιοχής ασχολείται επαγγελματικά με πολύ απαιτητικά αντικείμενα εργασίας, με ανελαστικές υποχρεώσεις, όπως η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Σημαντικό επιχείρημα, το οποίο δύναται να αποδώσει πλήρως το μέγεθος του προβλήματος στις πραγματικές του διαστάσεις, είναι το γεγονός ότι τα Καλάβρυτα απέχουν από την Κλειτορία 25 χιλιόμετρα (μισή ώρα με το αυτοκίνητο), ενώ η απόσταση Αιγίου – Κλειτορίας είναι 74 χιλιόμετρα (1,5 ώρα οδήγησης)...".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις