Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μανιαδάκης: "Δεν δέχτηκα ούτε μετέφερα απειλές από τον Στουρνάρα"

Μανιαδάκης: "Δεν δέχτηκα ούτε μετέφ...

Η δήλωση του Νίκου Μανιαδάκη για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων δημοσιοποιήθηκαν μέσω της αναφοράς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς (στο πλαίσιο των εξηγήσεων που έδωσαν για το αίτημα εξαίρεσή τους από τον Αν. Λοβέρδο) προχώρησε ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διέψευσε τους ισχυρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους και τους μετέφερε πως δέχτηκε απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τους εισαγγελείς.

Ο κ. Μανιαδάκης είπε πως τη συγκεκριμένη περίοδο δεν συναντήθηκε με τους εισαγγελείς καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό ενώ επισήμανε πως η μια και μοναδική συνάντησή του, το διάστημα που ήταν προστατευόμενος μάρτυρας, με τον διοικητή της ΤτΕ, είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018.

Όπως είπε σε αυτή αρνήθηκε κάθετα πως είναι προστατευόμενος μάρτυρας και ουδέποτε απειλήθηκε ή μετέφερε απειλές στους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μανιαδάκης είχε καθηγητή τον Γ. Στουρνάρα και είχαν κοινωνικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις