Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα για τις απειλές στον Μανιαδάκη

Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα για τις απει...

Από το βήμα της Βουλής

Επίθεση στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση του προστατευόμενου μάρτυρα της Novartis ενώ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση είπε για την σύσταση της Προανακριτικής: "Πήγατε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι και αντί στο τέλος να αποδειχθεί η σκευωρία θα αποδειχθεί η συνωμοσία σας για να κουκουλώσετε το σκάνδαλο".

Για τον κ. Στουρνάρα είπε: "σήμερα μαθαίνουμε ότι οι Εισαγγελείς Διαφθοράς που διερευνούν το σκάνδαλο της Novartis, αποκαλύπτουν σε αναφορά τους ότι ο κ. Μανιαδάκης, τότε προστατευόμενος μάρτυρας που εσείς λοιδορούσατε και μετέπειτα κατηγορούμενος που τώρα τον αγκαλιάσατε, απειλήθηκε από τον κ. Στουρνάρα. Σας το διαβάζω επί λέξει: «όταν αλλάξει η κυβέρνηση ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας από κοινού με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες».

Μένοντας στην υπόθεση της Novartis είπε: "Αποκαλύπτουν και άλλα οι εισαγγελείς: Ότι ο κ. Μανιαδάκης δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του. Και σας ρωτώ κύριοι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έχετε το θράσος και συνεχίζετε να μιλάτε για σκευωρία. Τρία απλά ερωτήματα: Πρώτον, είναι αλήθεια ότι εκβίαζαν και απειλούσαν τον τότε προστατευόμενο μάρτυρα για να αλλάξει την κατάθεσή του;

Διότι όπως είδαμε, τελικά την κατάθεσή του την άλλαξε ως δήθεν πιεζόμενος από τους εισαγγελείς. Ποιος τελικά πίεσε τον κ. Μανιαδάκη; Δεύτερον, αντιλαμβάνεστε ότι με τον τρόπο αυτό ασκείται βία και απειλές στους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται το σκάνδαλο Novartis; Για πόσο ακόμα θα ανέχεστε τέτοιες μαφιόζικες μεθόδους κατά εισαγγελικών λειτουργών; Και τρίτο και σημαντικότερο ερώτημα: Ποιοι είναι οι άλλοι δύο πολιτικοί που μαζί με τον κ. Στουρνάρα σχεδίαζαν να «τσακίσουν μάρτυρες και εισαγγελείς διαφθοράς» που ερευνούν τη Novartis; Και αυτή η υπόθεση διερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη.

Ακολούθως προειδοποίησε: "Μη τολμήσετε να εξουδετερώσετε την προανακριτική. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους. Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις