Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάσος Ξιάρχος: Αυτός είναι ο χορογράφος με τα τακούνια και τους εκατομμύρια followers!

Τάσος Ξιάρχος: Αυτός είναι ο χορογράφος ...

Η εμφάνιση του στο GNTM προκάλεσε πανικό στο νεαρόκοσμο, αλλά ήδη είχε καταπλήξει στα Mad στο πλευρό της Φουρέιρα

Είναι νέος, είναι εναλλακτικός και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος όταν χορεύει πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια του και τινάζει τα άπειρα βραχιόλια και δαχτυλίδια του. Με πλατινένια μαλλιά και αναπάντεχο μακιγιάζ διδάσκει τα πιο αισθησιακά λικνίσματα. Είναι ο Τάσος Ξιάρχος που έχει καταφέρει να γίνει σταρ του ίντερνετ και των social media μέσα από τη δουλειά του αλλά και το ξεχωριστό του εκκεντρικό στυλ.

Τα εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram αποδεικνύει ότι αρέσει! Στις νεαρές ηλικίες κάνει θραύση ενώ η εμφάνιση του στο GNTM προκάλεσε πανικό.

Είναι ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος που έδειξε στα κορίτσια του GNTΜ πώς να κάνουν σέξι πόζες πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους (sexyness).

 

Οι θαυμαστές του τρελάθηκαν με την εμφάνιση του στο show και όπως ήταν φυσικό τον παρακολούθησαν με προσοχή και ενθουσιασμό. 

 

 

Ο χορογράφος χορεύει συχνά πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια του ενώ μία από τις εμφανίσεις του που ξεχωρίζουν είναι αυτή στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στα βραβεία Mad. H Ελένη Φουρέιρα δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια με την οποία έχει συνεργαστεί αφού μία από τις ηχηρές συνεργασίες του ήταν και αυτή με την Τάμτα, την περασμένη σεζόν, στο Box. 

Οι αναρτήσεις του Τάσου Ξιάρχου στο instagram! 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight