Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών Ι.Χ. "πιάστηκε" στο Λιμάνι της Πάτρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ η νταλίκα και ο οδηγός της δεν επετράπη να ταξιδέψουν - Τα ανταλλακτικά είναι από πανάκριβα τζιπ όπως BMW, MG & Mercedes

Νταλίκα με ανταλλακτικά πολυτελών οχημάτων που είχε επιβιβαστεί σε πλοίο που ερχόταν από Ιταλία, κίνησε νωρίτερα απόψε τις υποψίες των υπευθύνων ελέγχου στο νέο Λιμάνι της Πάτρας και ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτίο ήταν κομμένα ανταλλακτικά από τουλάχιστον 7 πολυτελή οχήματα τύπου τζιπ μάρκας BMW, Mercedes, MG, κ.α.

Το φορτίο περιείχε σχεδόν τα πάντα από υαλοκαθαριστήρες μέχρι «ηλεκτρονικούς εγκέφαλους» οχημάτων, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο δεν επετράπη να ταξιδέψει και ο οδηγός του που είναι Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι στις Λιμενικές αρχές της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις τα ανταλλακτικά των πανάκριβων, πολυτελών αυτοκινήτων τελευταίας κυκλοφορίας προφανώς προέρχονται όχι από το νόμιμο εμπόριο αλλά από κύκλωμα που έσπαγε και έκλεβε ανταλλακτικά από αυτοκίνητα στην Γερμανία.

Σύμφωνα με τα παραστατικά που βρέθηκαν κατά τον έλεγχο που έγινε, τα ανταλακτικά που βρέθηκαν μέσα στην νταλίκα, είχαν προορισμό επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι για την υπόθεση γίνεται προανάκριση στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις