Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πηγές δημιουργίας και έκφρασης οι Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Πηγές δημιουργίας και έκφρασης οι Πολιτι...

Ξεκίνησαν & οι προβολές της κινηματογραφικής ομάδας της Φοιτητικής Εστίας

Διημερίδα Γνωριμίας με τις ΠΟΦΠΠ - Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώθηκε στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019. Οι ΠΟΦΠΠ δημιουργήθηκαν από φοιτητές του Ιδρύματος πριν από περίπου 37 χρόνια και λειτουργούν με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ιδρύματος Τοπάλη. Στόχος των ΠΟΦΠΠ είναι η ανάδειξη του πολιτισμού και η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν από όλους. Φέτος, για μία ακόμη χρονιά, διοργανώθηκε ένα διήμερο γνωριμίας με τις Πολιτιστικές Ομάδες των Φοιτητών. Περισσότερα στη σελίδα τους στο www.facebook.com/pofpp/

Κινηματογραφικές προβολές

Η Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας συνεχίζει τις ημέρες αυτές, 18-20 Οκτωβρίου 2019, τις βραδινές προβολές στον χώρο της. Ήδη προβλήθηκαν φιλμ όπως το «Avengers, endgame» των αδελφών Ρούσσο την περασμένη Δευτέρα 14/10/2019 ενώ για το Σάββατο 19/10 έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας τρόμου «Η Λάμψη» παραγωγής του 1980 σε σκηνοθεσία Στάνλει Κιούμπρικ με την ερμηνεία του Τζακ Νίκολσον που αποθεώθηκε από τους κριτικούς. Το σενάριο βασίστηκε στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ. Την δε Κυριακή 20/10 η Κινηματογραφική ομάδα της Φοιτητικής Εστίας θα προβάλλει το φιλμ του Τζιμ Τζάρμους «Πάτερσον» του 2016 με τον Άνταμ Ντάιβερ. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών στο: http://www.provoles.net/

Περιοδικό Πανεπιστημίου Πατρών «@UP»

Κυκλοφόρησε η κεντρική μηνιαία έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών «@UP» τεύχος Οκτωβρίου, όπως πάντα με πλούσια ύλη. Αναζητείστε το ψηφιακά στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματος (http://www.upatras.gr/el/up), αλλά και σε έντυπη μορφή, στο Πανεπιστήμιο και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Ανα-ΜΕΤ-άδοση τεύχος 18

Από το «Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας» (ΜΕΤ) κυκλοφόρησε το τεύχος 18 (Οκτωβρίου – Νοεμβρίου  2019) του Ενημερωτικού Δελτίου «Ανα-ΜΕΤ-άδοση», όπου παρουσιάζονται οι δράσεις του ΜΕΤ.

InfoNews τεύχος 9/2019

Από το Διαπανεπιστημιακό Δίκτυο «Πολιτική Ανώτατης Εκπαίδευσης» (Higher Education Policy Network - HEPNet) που έχει συγκροτηθεί από τα Πανεπιστήμια Πατρών, Αιγαίου και Πελοποννήσου με έδρα την Πάτρα, κυκλοφόρησε το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο InfoNews, τεύχος Σεπτεμβρίου 2019 για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Το τεύχος είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://hepnet.upatras.gr/index.php/el/infonews/infonews-2019

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις