Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών τιμά τον προστάτη του Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών τιμά τον προσ...

Το Σάββατο με ιατροκοινωνική εκδήλωση & ομιλητή μεταξύ άλλων τον Γιάννη Πανούση & Θεία λειτουργία και μνημόσυνο την Κυριακή στην Ευαγγελίστρια

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών τιμά και φέτος τον προστάτη των ιατρών Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, τον Ιατρό και με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Λουκά στις 18 Οκτωβρίου, διοργανώνει εκδηλώσεις στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2019.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα: «Αναζητώντας λύση στην καθημερινή βία», στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ  (Αγίου Ανδρέου 16 – Πάτρα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Έναρξη της Εκδήλωσης από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κ. Μαστοράκου Άννα.

Χαιρετισμοί:

Μητροπολίτης Πατρών: κ.κ. Χρυσόστομος

Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας: κος Φαρμάκης Νεκτάριος

Δήμαρχος Πατρέων: Πελετίδης Κωνσταντίνος

Διοικητής 6ης ΥΠΕ

Συντονισμός: Μαστοράκου Άννα, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Σόμπολος Πάνος, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας.

Ομιλητές:

κ. Αλίκη Γρηγοριάδου, Παιδοψυχίατρος, Επ. Υπεύθυνη Ελλ. Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών με θέμα της ομιλίας: «Το παιδί καθρέφτης της βίας στην οικογένεια»,

κ. Ιωάννης Δημάκος, Επίκουρος Καθηγητής, Τομέα Ψυχολογίας Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «Συνεργασία Σχολείου και Οικογένειας για την αντιμετώπιση και πρόληψη της ενδοσχολικής βίας».

Διάλειμμα: Τιμητική διάκριση, στους ιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν το τελευταίο έτος & στους συγγενείς όσων έφυγαν από κοντά μας.

Ακολουθούν οι ομιλίες από τους:

κ. Γιάννη Πανούση, πρ. καθηγητής Εγκληματολογίας, Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρ. Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα ‘‘Βία και ανομία: δυο όψεις του ίδιου νομίσματος;»,

κ. Άγγελο Τσιγκρή, Βουλευτής Αχαΐας, Διδ. Εγκληματολογίας με θέμα “Η βία στην οικογένεια ως σύμπτωμα της διάχυτης κοινωνικής παθογένειας”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

*Τέλος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, το προεδρείο και τα μέλη του ιατρικού Συλλόγου Πατρών θα παραστούν στην Θεία Λειτουργία,  μετά αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας όπου και θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο για τους επιστήμονες ιατρούς  που έχουν φύγει από την επίγεια ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις