Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για τα 45 χρόνια της ΟΝΝΕΔ

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για τα 45 χρόνια της ΟΝΝΕΔ

Δήλωση της βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Με αφορμή την επέτειο 45 χρόνων από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«45 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η ΟΝΝΕΔ. Από την ίδρυσή της, το 1974, με την απόφαση του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, μέχρι και σήμερα, η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την διαχρονικά μεγαλύτερη πολιτική νεολαία, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, βρισκόμενη πάντα στην πρωτοπορία.

Πολλά στελέχη της παράταξής μας γαλουχηθήκαμε μέσα στους κόλπους της, προτού κληθούμε να υπηρετήσουμε την πατρίδα μας από κορυφαία πολιτικά αξιώματα.

Σεβόμαστε και τιμούμε την παρακαταθήκη των Οννεδιτών που την υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη σπουδαία κληρονομιά οφείλουν οι νέοι μας να έχουν πυξίδα, προκειμένου να αναλάβουν δράση και να συνθέσουν μια εικόνα με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα θέλουμε μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία που θα δώσει το στίγμα της και θα βοηθήσει σημαντικά την πολιτική αλλαγή που συντελείται στην Ελλάδα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις