Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έσβησε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς η Πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση

Έσβησε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς η Πρε...

Ήταν η αγαπητή σύζυγος του πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση και μητέρα του Σπύρου Σκιαδαρέση

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση έχει προξενήσει από τη στιγμή που μαθεύτηκε, η δυσάρεστη είδηση ότι έσβησε ξαφνικά το μεσημέρι της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019 η αγαπητή και σεβαστή από την Πατραική κοινωνία, Πρεσβυτέρα Σοφία Τσαούσογλου –Σκιαδαρέση. Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο εξοχικό σπίτι της στα Αραχωβίτικα.

Η πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση που ήταν σύζυγος του προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών και υπευθύνου Τύπου της Μητροπόλεως Πατρών, Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση, υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανακοπή καρδιάς. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η αγαπητή Σοφία Σκιαδαρέση είχε αποκτήσει με τον π. Νικόλαο 3 παιδιά, τον Γιώργο, Διδάκτωρ της ιστορίας, αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και προϊστάμενος της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης, τον Σπύρο, καθηγητή θεολόγος, ιεροψάλτη και Περιφερειακό σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και την Μαρία, εργαζομένη στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Επίσης είχε τη χαρά να δει και εγγόνια. Η Σοφία Σκιαδαρέση ήταν πάντα ακούραστη στο πλάι του π. Νικολάου Σκιαδαρέση, μία ευλαβής γυναίκα με αρχοντιά. Καταγόταν από την Σύρο ενώ αδελφός της και μάλιστα δίδυμος ήταν ο μακαριστός μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος που εκοιμήθη μόλις πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Φεβρουάριο σε ηλικία 76 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση για την εκδημία της Σοφίας Σκιαδαρέση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην ενορία του Αγίου Ανδρέα και σε όλη την Πάτρα καθώς ήταν μία ιδιαίτερα κοινωνική γυναίκα χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα υγείας. Άνθρωποι της ενορίας έλεγαν πως τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν το κακό αυτό μαντάτο ενώ πολλοί είναι αυτοί που τηλεφωνούν στο ναό και ρωτούν να μάθουν πως έφυγε από τη ζωή η Σοφία Σκιαδαρέση.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 4:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή της στο κοιμητήριο Ζαρουχλεΐκων. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του φιλόπτωχου ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις