Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μορέλια

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα τιμηθεί στο Φεστι...

Στο Μεξικό για την συνεισφορά του στον κινηματογράφο, για τα επιτεύγματα του στο Σάντανς & για τον αγώνα του για το περιβάλλον

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ιδρυτής του Ινστιτούτου και του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς (Sundance Film Festival) στη Γιούτα και ένας από τους πιο παραγωγικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του, θα λάβει το Βραβείο Καλλιτεχνικής Αριστείας (Artistic Excellence Award) για το σύνολο της καριέρας του στο 17ο Morelia Film Fest, που θα διεξαχθεί στις 18-27 Οκτωβρίου 2019.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην πόλη Μορέλια στο Μεξικό θα τιμήσει τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο ως ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης και για τα επιτεύγματά του με το Φεστιβάλ του Σάντανς και το Συμβούλιο Προστασίας Φυσικών Πόρων των ΗΠΑ.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός ήταν για περίπου 30 χρόνια μέλος της ομάδας περιβαλλοντικής προστασίας του Συμβουλίου Προστασίας Φυσικών Πόρων και ένας μάχιμος περιβαλλοντολόγος εδώ και σχεδόν πενήντα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ

Ο Ρέντφορντ λατρεύει ιδιαίτερα την κουλτούρα και τον πολιτισμό των Μεξικάνων και μάλιστα πριν από τριάντα ένα χρόνια το 1988 είχε σκηνοθετήσει το φιλμ «Μιλάγκρο, η γη της σύγκρουσης» χρησιμοποιώντας στο καστ και Μεξικάνους ηθοποιούς. Το φιλμ που τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερης μουσικής είχε κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών παρουσία του λαμπερού Ρέντφορντ και των ηθοποιών της ταινίας Σόνια Μπράγκα και Μέλανι Γκρίφιθ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight