Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στους κήπους του παλατιού του Μονακό - Τιμήθηκε από το Ίδρυμα του Αλβέρτου

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στους κήπους του παλ...

Σε γκαλά στο Μόντε Κάρλο για την προστασία των ωκεανών - Ο Ρέντφορντ συνοδευόταν από την σύζυγο του Σύμπιλ Ζάγκαρς

Στο κοσμοπολίτικο Μονακό βρέθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019 ο λαμπερός Χολυγουντιανός σταρ και από τους θρύλους της 7ης τέχνης, ο 83χρονος Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος και συνοδευόταν από την σύζυγο του Σύμπιλ Ζάγκαρς. Ο Ρέντφορντ που είχε ακουστεί πως θα έπαιρνε μέρος στο νέο Αμερικάνικο σήριαλ «Watchmen» του HBO (πρεμιέρα στις 20/10), προσκλήθηκε και παρέστη στο καθιερωμένο “Save the Ocean” gala του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό που έλαβε χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στην Όπερα του Μόντε Κάρλο. Στον μάχιμο εδώ και περισσότερα από πενήντα χρόνια, περιβαλλοντολόγο ηθοποιό & σκηνοθέτη απονεμήθηκε από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο το τιμητικό βραβείο Prix Speciale de la Fondation Albert II ενώ όπως διαβάσαμε στο νέο τεύχος του περιοδικού Paris Match, την προηγούμενη μέρα στις 25 Σεπτεμβρίου ο Αλβέρτος, τον οποίο οι Πατρινοί γνώρισαν και από κοντά στα τέλη Αυγούστου όταν και ήρθε με την αφορμή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα, δεξιώθηκε τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την σύζυγο του ηθοποιού Σύμπιλ Ζάγκαρς στους κήπους του Παλατιού των Μονεγάσκων.

Ο αειθαλής Χολυγουντιανός σταρ διατηρεί άριστες σχέσεις με το Πριγκιπάτο του Μονακό, το οποίο και είχε ξαναεπισκεφθεί το 2015.

Όσο για το γκαλά για την προστασία των ωκεανών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου Υacht Show στο Μονακό, παρέστησαν και άλλα λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ όπως η Νικόλ Κίντμαν, η Τζέιν Σέιμουρ, ο Άντι Γκαρσία, οι τραγουδιστές Αντρέα Μποτσέλι και Γκουέν Στέφανι, η Ούμα Θέρμαν, οι Chris Tucker, Robin Thicke, Πατρίτσια Αρκέτ, κ.α.

Η εκδήλωση «Global Οcean» όπως έγραψαν και ελληνικά σάιτ όπως το eirikika.gr και bovary.gr, είχε ως στόχο να μαζευτούν χρήματα για τη διάσωση του πλανήτη και την διαχείριση των ωκεανών και πρωτοδιοργανώθηκε το 2017. Το βραβείο που φέτος απονεμήθηκε στον Ρέντφορντ για την αφοσίωση του στον σκοπό αυτό, της διάσωσης του πλανήτη και της ενημέρωσης για την κλιματική αλλαγή, έχει δοθεί κατά το παρελθόν στον Leonardo DiCaprio και πέρυσι στον Oρλάντο Μπλουμ.

Από το φετινό γκαλά, απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η Πριγκιπίσσα Σαρλίν.

H φωτ. από το monacomatin.mc έχει το εξής credit - Photo Gaétan Luci/Palais princier

Ωραίο αφιέρωμα στην λαμπερή εκδήλωση είχε και το σάιτ της εφημερίδας dailymail.co.uk

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. είναι από το σάιτ eirinika.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight