Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Calzedonia LegShow: Εκαναν αίσθηση τα καλσόν με γράμματα και κρύσταλλα, ambassador η Κιάρα Φεράνι

Calzedonia LegShow: Εκαναν αίσθηση τα κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς θα «ντύσουμε» τα πόδια μας το φετινό χειμώνα; Η απάντηση δόθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας και τελικά οι επιλογές είναι πολλές

Τρίτη βράδυ παρουσιάστηκε στη Βερόνα της Ιταλίας η καθιερωμένη επίδειξη της Calzedonia, με φετινό θεματικό τίτλο «LegShow 2019 Hotel Edition» και front row τη style icon και ambassador της εταιρείας Κιάρα Φεράνι, η καλλονή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνακέι και το γνωστό μοντέλο Μπάρμπαρα Πάλβιν. Το σκηνικό στην πασαρέλα αλλά και τα ιδιαίτερα κοστούμια, που ανέδειξαν trendy καλσόν και κολάν παρέπεμπαν σε ξενοδοχείο. Είδαμε πάνω σε διάφανα μαύρα καλσόν γράμματα, κρύσταλλα, ρόμβους, αστεράκια, «πιες ντε πουλ», ενώ η μπορντό διαφάνεια στολίστηκε με ανάγλυφα λουλούδια. Το πασίγνωστο brand λάνσαρε επίσης καλσόν σε ασπρόμαυρο και κοκκινόμαυρο καρό «τραπεζομάντηλου», μεταλιζέ υφές αλλά και εντυπωσιακά κολάν, όπως αυτό σε ματ ασημί. Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πολλά δίχτυα του περσινού χειμώνα υποχώρησαν ενώ τα «οπάκ» καλσόν ακόμα είναι «στο ράφι».   

Παρούσες επίσης στο event, ανάμεσα σε διασημότητες της ιταλικής σόουμπιζ, η Εβελιν Καζατζόγλου από την Ελλάδα και η Αντρεα Κυριάκου από την Κύπρο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View