Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Θα ξανάρθει στην Πάτρα το "Toc Toc" - Το περιμένουμε στο Πάνθεον

Θα ξανάρθει στην Πάτρα το "Toc Toc&...

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μετά την επιτυχία στο Αρχαίο Ωδείο τον περασμένο Αύγουστο αναμένεται και πάλι στην Πάτρα

Η γαλλική κωμωδία “Toc Toc” που «πατάει» με χιούμορ πάνω στις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές του σήμερα, παίχθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις 21 Αυγούστου 2019 και όπως μάθαμε, αναμένεται να ξανάρθει στην Πάτρα, αυτή τη φορά στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον πριν φύγει το 2019, δηλαδή μέσα στο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Είναι ένα πανέξυπνο έργο και μία σπιρτόζικη παράσταση που πρωτοανέβηκε το 2013 και έκτοτε συνεχίζει την πορεία της ασταμάτητα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και ο Πατρινός Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχθηκαν στην σκηνή του Ρωμαϊκού  Ωδείου Πατρών τρεις «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Αποστολία Ζώη και την επίσης Πατρινή Φωτεινή Ντεμίρη. Ανανεωμένος και  ο θίασος του Toc Toc πρόσφερε ξεκαρδιστικό γέλιο στους θεατές.

Η επιτυχημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία αποδομεί τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τα λεγόμενα «τικ», μέσα από ανατρεπτικούς και απολαυστικούς διαλόγους και καταφέρνει να ψυχαγωγεί, να συγκινεί και να χαρίζει ταυτόχρονα άφθονο γέλιο…σε ψυχοθεραπευόμενους και ψυχοθεραπευτές…μέσα από τον μόνο δρόμο που μας «έμεινε» τον δρόμο της αγάπης.

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις μεταξύ έξι αγνώστων που συναντήθηκαν τυχαία στον προθάλαμο του ενός παγκοσμίου φήμης ψυχιάτρου γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

Εν αναμονή λοιπόν των νέων ημερομηνιών που ο θίασος του Toc Toc θα έρθει και πάλι στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture