Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Ξεκαρδιστικό Toc Toc χθες στην Πάτρα - Ενδέχεται να επαναληφθεί - ΦΩΤΟ

Ξεκαρδιστικό Toc Toc χθες στην Πάτρα - Ε...

Η παράσταση ενδέχεται να επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και ο Πατρινός Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχθηκαν στην σκηνή του Ρωμαϊκού  Ωδείου Πατρών τρεις «καινούριες» γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Αποστολία Ζώη και την επίσης Πατρινή Φωτεινή Ντεμίρη.Ανανεωμένος και  ο θίασος του Toc Toc πρόσφερε ξεκαρδιστικό γέλιο στους θεατές της παράστασης.

Η επιτυχημένη ψυχοθεραπευτική κωμωδία ανέβηκε πρώτη φορά το 2013 στο θέατρο Ήβη, όπου και παίζεται μέχρι και σήμερα. Αποδομώντας τις ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, τα λεγόμενα «τικ», μέσα από ανατρεπτικούς και απολαυστικούς διαλόγους η παράσταση …ψυχαγωγεί…συγκινεί και χαρίζει άφθονο γέλιο…σε ψυχοθεραπευόμενους και ψυχοθεραπευτές…μέσα από τον μόνο δρόμο που μας «έμεινε» τον δρόμο της αγάπης.

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις μεταξύ έξι αγνώστων που συναντήθηκαν τυχαία στον προθάλαμο του ενός παγκοσμίου φήμης ψυχιάτρου γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

Οι ήρωές μας περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε grouptherapy αυτοδίδακτο ελλείψει ιατρού, τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.

Αγάπη ρεεεεεεεε… φώναξαν χθες το βράδυ οι ηθοποιοί δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!!! Μόνο αγάπη ρεεεεεεεε!!!Η παράσταση ενδέχεται να επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture